Over mij...

over-mij.jpg

OVER MIJ...

Ik hou van wandelen, dat heb je vast al hier of daar kunnen lezen! Naast de dagelijkse loopjes met mijn hond, en deelname aan diverse grote wandelevenementen van de Nijmeegse4Daagse tot aan de  beklimming van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk, zorgden voor veel wandelervaring en groei van mijn passie. Het allerfijnst vindt ik om alleen op pad te gaan en een meerdaagse trektocht te maken, dat is Genieten met een Grote G.  

Sinds 2011 gecertificeerd Wandelsportrainer en in het bezit van de KWBN-trainerslicentie. Met dit diploma op zak, verzorg ik wekelijks een 5-tal wandelsporttrainingen in diverse plaatsen. Naast de traingen ben ik als routemaker veel op pad, op zoek naar de mooiste paden met bijzondere plekjes. Zo onstaan er de mooiste wandeltochten, zoals de Friese Waterlinie2daagse, NachtSwalkerdstocht, Struuntochten en de Klaver4tocht. Ik zorg er graag voor dat wandelaars verantwoord, ongedwongen en vooral plezierig op pad gaan.

 

Door te wandelen door de puurheid van de natuur zoek ik mijn grenzen op en verleg deze zelfs. Het is een rijke ervaring om te ontdekken wat de natuur fysiek en mentaal met je doet. Wandelen is beslist mijn passie en een bron om meer uit mezelf te halen.’

Doelgericht Wandelen