FitStap

FitStap

Met FitStap weer fit en vitaal
FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

Zelf je training plannen
De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van de FitStap coach. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app
Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

Aanmelden
Het 12 weken durende programma FitStap kost € 139,-. Meer informatie en aanmelden via www.fitstap.nl. Wil je mee gaan doen? schrijf dan op tijd in!  

In januari 2019 start Doelgericht Wandelen opnieuw met het FitStap interventieprogramma.  
 
Maandagmorgen: Startlocatie: Rest Tjaarda
Adres: Koningin Julianaweg 98
Startdatum: 7 januari
Starttijd: 09.00 uur
 
Woensdagavond; startlocatie Rest. Tjaarda
Adres: Koningin Julianaweg 98
Startdatum: 9 januari
Starttijd: 19.30 uur
 
23905761_773976649471643_4442840705525052134_n2.jpg

Doelgericht Wandelen