NachtSwalkerstocht

_6093880_kleiner.jpg

NachtSwalkerstocht Fryslân 7 juni 2019

Unieke avond/nachttocht in het donker, al 6 jaar een begrip in Zuidoost Friesland

De NachtSwalkerstocht leidt de deelnemers langs de prachtige natuur van Oude- en Nieuwehorne, door de bossen, langs de Tsjonger en heideveldjes. Kunstenaars zorgen voor onderweg voor verrassende en bijzondere vuur, lichteffecten en theater. En uiteraard ontbreken ook de diverse muzikanten niet! 

Wat een prachtige NachtSwalkerstocht 2018

Beste Wandelaars

Wat was het een prachtige vrijdagavond/nacht, prima wandelweer en de stemming uitstekend!! Spectaculaire en betoverende acts en sprookjesachtige verlichting maakten de avond tot een onvergetelijke ervaring. Bedankt voor jullie deelname en de vele lovende reacties die wij mochten ontvangen.  

fotoalbum 2018

 

NachtSwalkerstocht 2019

De wandeltocht start als het nog licht is. Als de duisternis eenmaal is ingevallen wordt de route verlicht met vuur en lichteffecten, waardoor de te lopen route en omgeving nog magisher wordt. Onderweg is er muziek, theater en zijn er acts...Bij diverse rustposten kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van live muziek.

De NachtSwalkerstocht leidt je door de prachtige natuur rond Oudehorne en Oldeberkoop. Door bossen, langs water en heidevelden. Deze zevende editie een nieuwe route en halverwege wordt er in tegengestelde richting gelopen. Deelnemers aan de NachtSwalkerstocht van 2018 zien nu alle locaties bij daglicht waar het vorig jaar al pikkedonker was! Deze avontuurlijke wandeltocht iseen belevenis voor iedereen! 

Afstanden en route 

Je kunt kiezen tussen de afstanden 30 en 15 kilometer. De start is op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd finishen. De routes zijn zo uitgezet dat er een goed balans is tussen verharde en onverharde paden.

Start- en finish

Sportcomplex Udiros aan de Master van Dijkpaad 4, 8414 NB Nieuwehorne.  

Inschrijving

De inschrijven opent 1 februari 2019. Klik op inschrijven en je komt meteen op het inschrijfformulier! Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie. 

De 30 km start om 18.00 uur | aanmelden tussen 17.00 en 17.45 uur
De 15 km start om 21.00 uur | aanmelden tussen 19.30 en 20.30 uur

Annuleren

Ben je onverhoopt verinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door. 

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kan je ter plekke aangeven. 

Veligheid; Zorg dat je goed te zien bent in het donker, door een veilgheidshesje, ledlampjes, ledstrips etc. te dragen!!

Parkeren

Je kunt je auto gratis parkeren bij Sportcomplex Udiros, Master van Dijkpaad 4, Nieuwehorne. Bij binnenkomst in het dorp vind je bewegwijzering hiernaartoe. Parkeren is geheel op eigen risico. Doelgericht Wandelen is niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade.

Overnachten     

Voor deelname aan onze evenementen is overnachting bij een van de onderstaande adressen een aanrader:

Recreatie Tolbrugschans
Camping De Geele Boschamping De Geele Bosch

De Turfhoeke
Minicamping Singel
B&B Zandhuizen                                                                                   

Reglement NachtSwalkerstocht

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere vorm van geleden schade.

  • De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ziekte of ongevallen van deelnemers, ongeacht de oorzaak daarvan.

  • Deelname is geheel op eigen risico.

  • De route van de tocht is beschreven in een routebeschrijving, daarnaast worden de routes door middel van pijlen aangegeven.

  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisator.Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun naam en/of beeltenis in fotografie voor doeleinden van overige door Doelgericht Wandelen georganiseerde evenementen, zonder daarvoor vergoeding te claimen en zonder dat daarvoor vooraf toestemming is gevraagd.

  • Restitutie van inleggelden vindt niet plaats.  

  • De deelnemer dient voorzichtig om te gaan met de natuur en geen afval achter te laten.

  • Ben je lid van de KWBN, dan kun je €1 lidmaatschapskorting terug ontvangen bij de inschrijftafel.

Nachtswalkers2.jpg
Nachtswalkers4.jpg
Nachtswalkers3.jpg

Doelgericht Wandelen