Evenementen

Evenementen.jpg

EVENEMENTEN

Het is algemeen bekend: wandelen is goed voor lichaam en geest. Daar dragen wij graag aan bij met onze wandelevenementen. 

Klaver4wandeltocht voor gelukszoekers

Op zoek naar geluk? Doe mee met de Klaver4 Wandeltocht! Op 2 mei 2020 organiseert Doelgericht Wandelen, als afsluiting van de 5 Struuntochten, de uitdagende Klaver4 Wandeltocht. Deze route bestaat uit 4x10 kilometer, waarbij je steeds terug komt op het zelfde start- en eindpunt. Je kunt dan ook zelf beslissen of je 10, 20, 30 of 40 kilometer loopt.

 

Struuntochten

Ook voor 2019 staan de Struuntochten op ons programma! Ze vinden allemaal plaats op de eerste zaterdag van de maand. Deze maandelijkse tochten zijn oplopend in afstand, als voorbereiding aan de Klaver4tocht. Natuurlijk is het ook mogelijk om één of meerdere keren mee lopen. We starten dit jaar met 7 km en eindigen met 20 km iedere keer vanaf een andere locatie in de mooiste gebieden van Zuidoost Friesland. Alle 5 struuntochten zijn zo uitgezet dat er een goede balans is tussen verharde en onverharde paden.  Ga voor meer info. naar Struuntochten

Doelgericht Wandelen